Architectuur & Constructie

Architectuur & Constructie
Architectuur & Constructie

Ontwerpvrijheid door flexibiliteit

Onze houtskeletbouw kan voor alle plattegronden en gebouwtypes gebruikt worden.

We kunnen alle constructierasters op basis van de beplankingsdimensies (bv. afmetingen van platen) onafhankelijk van het gebouwraster handhaven. Daardoor worden er tijdens de planning en vormgeving geen grenzen gesteld. Bijzonder rendabele constructies ontstaan wanneer de planners de systeemspecifieke bijzonderheden van de houtskeletbouwwijze in aanmerking nemen.

De houtskeletbouw is voor de bouw van woningen, grotere wooncomplexen, industriebouw en bij de bouw van publieke gebouwen een uiterst geschikt bouwsysteem. Peter Müller GmbH realiseert eengezinswoningen, hotels, kantoren en industriële gebouwen in houtskeletbouw en kan tijdens de planning, constructie, productie en montage putten uit een rijke ervaring.

De kunst en de techniek van het bouwen

... in team denken ...

De houtskeletbouw is een efficiënt bouwsysteem met een uiterst duidelijke draagstructuur. Daardoor is het realiseren van een begrijpelijke en berekenbare draagconstructie probleemloos mogelijk. De gebruikelijke criteria van de lastoverdracht en stutting moeten evenzo gecontroleerd worden als de bouwfysische aspecten en de richtlijnen inzake brandbeveiliging. Het ontwerp van de draagconstructie en de architectuur moeten hand in hand gaan.

Voor de ontwikkeling en het bewijs van individuele, projectgerelateerde details is het nodig dat er in team wordt gedacht. Peter Müller GmbH biedt u een vakkundig, discipline-overkoepelend netwerk bestaande uit eigen planners en partnerbureaus aan voor civiele techniek, bouwfysica, technische gebouwuitrusting en architecten.

Architectuur & Constructie
Architectuur & Constructie
Delen opGoogle+LinkedIn