Waarom Peter Müller

Waarom Peter Müller - Particuliere klanten
Waarom Peter Müller - Particuliere klanten

Waarom kiezen voor Peter Müller ?

Een gepersonaliseerde en proactieve service

Kiezen voor Peter Müller betekent kiezen voor een onderneming die zich niet tevredenstelt met slechts de uitvoering van het gevraagde werk, maar die de tijd neemt om met u na te denken over de manier waarop uw project nog beter kan worden. Onze dienstverlenking past zich aan uw situatie aan. Indien nodig kunnen wij de afmetingen op de werf opnemen evenals voor plannen en de montage zorgen.

Ervaren en kundige adviseurs

Meer dan 300 projecten die elk jaar met succes worden gerealiseerd, staan borg voor onze competentie en onze ervaring. Onze medewerkers stellen al hun kennis ten dienste van uw project, om zo de constructie in hout van uw dromen te realiseren. Uw tevredenheid is onze eerste doelstelling.

Kwaliteitsvol werk

Dankzij onze moderne machines en infrastructuur leveren wij kwaliteitsvol en uiterst precies werk. Tijdens de montage passen alle onderdelen perfect in elkaar om zo te komen tot een zowel solide als duurzame constructie. Daar wij ons altijd uw tevredenheid tot doel stellen, gebruiken wij enkel eerste keus grondstoffen

Een groot netwerk aan partners

In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk gevormd met partners die, als u dit wenst, alle bijkomende taken voor hun rekening nemen bij de realisatie van uw bouwproject: architecten, studiebureaus, timmerlui voor binnen- en buiteninrichting, enz. Deze ondernemingen hebben ons overtuigd met de kwaliteit van hun werk, maar ook met hun toewijding en motivatie. U kunt uiteraard ook een beroep doen op de vaklui van uw keuze, als u dit verkiest.

Een duidelijk budgettair kader en nageleefde deadlines

Uit ervaring weten wij dat het budgettair kader en de naleving van deadlines essentiële elementen vormen voor bouwheren. Wij gebruiken uw budget zo zuinig mogelijk en houden ons aan de vooraf bepaalde richtlijnen. Voorafgaand aan de fase waarin het project concreet wordt, leggen wij een levertermijn vast waartoe wij ons verbinden. Als u wenst, kunnen bepaalde onderdelen van uw bouwproject vooraf in onze ateliers worden geassembleerd, zodat u kostbare tijd op de werf uitspaart.