Onze diensten

Onze diensten - Professionnele klanten
Onze diensten - Professionnele klanten

Op maat gemaakte diensten voor professionelen

Ongeacht of u op zoekt bent naar een gewone uitvoerder of een echte partner voor uw project, wij passen ons aan uw verwachtingen en eisen.

Deze gepersonaliseerde begeleiding is volgens ons onontbeerlijk. Daarom kunt u tijdens de hele duur van het project flexibel kiezen uit ons dienstenaanbod. Wij passen ons aan uw planning en uw deadlines aan. Als wij, tegen alle verwachtingen in, niet aan uw eisen voldoen, vragen wij u om ons dit duidelijk te melden.

Welke diensten u ook kiest, onze medewerkers begeleiden u tijdens het hele project. Dankzij hun ervaring en hun kennis van de machines zullen zij trachten uw project permanent te verbeteren, zodat u de hoogste mate aan tevredenheid bereikt.

Meting

Als u wenst, begeven wij ons naar de werf en meten wij de afmetingen van uw project op. U kunt ons ook uw metingen laten geworden. Wij zullen eveneens in staat zijn om digitale metingen uit te voeren, hetgeen bijzonder interessant is voor ingewikkelde werven of renovaties.

Ontwerp in 3D met Cadwork

Met het computerprogramma Cadwork kunnen wij een model van uw constructie in 3D maken. Het biedt ons ook de mogelijkheid om een PDF-3D-bestand aan te maken waarmee u uw project vanuit alle gezichtshoeken vóór de realisatie ervan kunt visualiseren. Ten slotte worden de montageplannen in A3-formaat opgesteld en geplastificeerd, zodat deze, eens op de werf, beter bestand zullen zijn tegen het weer in België.

Wij kunnen ook gedetailleerde plannen voorbereiden voor de productie van metalen onderdelen die wij eventueel kunnen laten produceren door een van onze leveranciers. Daarnaast kunnen wij zorgen voor lastenlijsten en facturen.

U kunt het 3D-ontwerp ook zelf maken en ons het bestand met de bestelling van de bewerking overmaken.

Stabiliteitsstudie

De studiebureaus waarmee wij een partnerschap zijn aangegaan, kunnen de stabiliteitsstudie verzorgen en dit volgens de van kracht zijnde normen. Naast de afmetingen van de draagstructuur kunnen wij een lastenplan opstellen met betrekking tot de betontegels, de noodzakelijke verankeringen specificeren, het stutwerk berekenen en u oplossingen aanbieden die beantwoorden aan de eisen op het vlak van zowel stabiliteit als uitzicht.

Raadgevingen

Onze ervaring met u delen en u erbij helpen antwoorden te vinden op de uitdagingen waarmee de bouwsector elke dag te maken krijgt, en dit op zeer uiteenlopende gebieden zoals de stabiliteit, het uitzicht van het gebouw, de akoestiek, de luchtdichtheid, de bescherming tegen vocht, de bestendigheid tegen brand, de isolatie, de berekening van het dauwpunt of de Wufi-studie: dit maakt deel uit van onze taken.

Uitvoering van uw projecten met Hundegger K2+

De bewerking met grote precisie gebeurt door onze computergestuurde Hundegger-machine. Elk onderdeel wordt voorzien van een nummer dat u ook op de montageplannen vindt. De verpakking wordt op een logische manier benaderd. De stalen onderdelen worden al in het atelier gemonteerd en de ijzerwaren worden waterdicht verpakt, klaar om naar de werf te vertrekken.

Behandeling met de keteldrukmethode (autoclaaf)

De houtsoorten kunnen onder druk met zout of gekleurd zout worden geïmpregneerd, en dit in functie van uw wensen.

Premontage

De assemblage van de structuurelementen en de afscheidingen gebeurt in het atelier, waarbij ook het OSB-plaat wordt vastgemaakt en het geheel luchtdicht wordt gemaakt als u dit wenst. Zo kunt u op een consequente manier de tijd die op de werf wordt doorgebracht en de risico's in verband met weersomstandigheden verminderen.

Levering

Wij kunnen u ook gelaagd en gelijmd KVH®-hout leveren evenals pannelen (OSB, Fermacell, houtvezel, meerlagig, enz.), de ijzerwaren, de isolatie, het latwerk, de bekledingselementen, en nog veel meer.

Transport

Wij kunnen het transport en de handenarbeid op de werf verzorgen, en dit op de dagen en tijdstippen die u passen.

Neem nu contact met ons op om meer te weten te komen!

Onze diensten - Professionnele klanten
Onze diensten - Professionnele klanten