Uitzonderlijke korting en gratis dagtickets - Bezoek ons op Equitana 2019!

Uitzonderlijke korting en gratis dagtickets - Bezoek ons op Equitana 2019! Uitzonderlijke korting en gratis dagtickets - Bezoek ons op Equitana 2019! Uitzonderlijke korting en gratis dagtickets - Bezoek ons op Equitana 2019! Uitzonderlijke korting en gratis dagtickets - Bezoek ons op Equitana 2019! Uitzonderlijke korting en gratis dagtickets - Bezoek ons op Equitana 2019!

Van 9 t/m 17 maart is Peter Müller aanwezig op Equitana, het grootste paardensportevenement ter wereld!

Bij onze stand kunnen paardenbezitters in een ontspannen sfeer kennis maken met ons DURAfence-omheiningssysteem en hun project bespreken met onze experts.

Aan de hand van de volgende essentiële punten hebben wij de redenen uiteengezet waarom u absoluut ons DURAfence-systeem moet komen (her)ontdekken:

  • Volledig individueel aanpasbaar – U kiest het type paal, de impregnatie, de dwarsbalken en de uitvoering van de poort.
  • Professioneel advies ter plaatse – Onze experts zullen u bezoeken en helpen u de oplossing te vinden die het beste past bij uw behoeften en uw terrein.
  • Gestandaardiseerde impregnatie – Onze impregneerinstallaties en de gebruikte producten voldoen aan de nieuwste normen.
  • Volledige montage – Ons montageteam beschikt over de nieuwste gereedschappen en de expertise om elke omheining in een recordtijd te bouwen.

Nieuwsgierig? Onze medewerkers staan voor u klaar bij stand nr. 3 C-58 en adviseren u graag!

Heeft u geen Equitana-Ticket?

Maak een afspraak met één van onze medewerkers en ontvang een gratis dagticket!

Onze speciale aanbieding voor Equitana-bezoekers: €1.000 korting!

Als u na uw bezoek aan onze stand een bestelling ter waarde van minimaal € 10.000 plaatst, geven wij u een Korting van € 1.000! Uiteraard stellen wij voor elke afzonderlijke aanvraag een vrijblijvende en kosteloze offerte op. Spreek gerust één van onze experts aan!

Let op: deze aanbieding is alleen van toepassing voor bestellingen die vóór 17 april 2019 worden geplaatst en voor een montage binnen 400 km van onze locatie in Möderscheid (België).