Contactpersoon

Tijdens uw eerste afspraak met Peter Müller GmbH nemen we de tijd om u uitgebreid te adviseren. Het is daarom aan te raden vooraf een afspraak bij ons vast te leggen.

Wij vertellen u wat meer over de coherentie van een houtconstructie, helpen vooroordelen op een objectieve manier te ontkrachten en ontwikkelen rendabele, technisch overtuigende oplossingen. Ons informatiemateriaal en de foto’s en filmpjes ondersteunen het gesprek en wakkeren de discussie aan. Samen met u overlopen we de architectenplannen, bespreken we uw wensen en onze mogelijkheden.

Op basis hiervan bezorgen we u een gedetailleerde, individuele en vrijblijvende offerte.

In de regel stellen wij op basis daarvan een statisch concept op, alsook fundamentele bouwfysische mogelijke oplossingen. Zo krijgt u een transparant overzicht van de kosten en de technische oplossingen. Bij Peter Müller GmbH concentreren wij ons op onze kerncompetentie "houtbouw". Voor de uitvoering van andere zaken kunnen wij u met één van onze competente partners in contact brengen.

Indien hij dat wenst kan iedere opdrachtgever echter het totale kostenplaatje reduceren door bepaalde aspecten van het constructieproces zelf uit te voeren. Daarbij bieden wij u technische advisering en ondersteuning en kunnen we u het benodigde materiaal bezorgen.

 

Gilbert Leyens

Uw persoonlijke contactpersoon:

Gilbert Leyens

+32 (0)80 348 107