Houtbouw & houtverspaning

Peter Müller, uw partner voor houtbouw en -verspaning

Of u nu een particuliere of een professionele klant bent, laat u overtuigen door de kwaliteit van het werk en de gepersonaliseerde service van Peter Müller. Onze medewerkers staan u met hun knowhow graag bij, om elk project volgens de verwachtingen en de noden van de klant te realiseren. Dankzij onze machines en moderne infrastructuur bewerken wij hout met een extreme precisie. Zo passen bij de montage alle onderdelen perfect in elkaar.

Wij maken uw project op maat of bieden u standaardoplossingen aan.

Professionele klanten

Peter Müller levert aan veel ondernemingen, in het bijzonder frames, structuren, skeletten, balken en afscheidingen. Onze prestaties behelzen, onder andere, houtbewerking, de opmaak van plannen, premontage, de verkoop van hout en panelen, leveringen enz. Flexibiliteit, de naleving van deadlines en ons uitgebreide gamma aan diensten zijn slechts enkele troeven !

Meer weten

Particuliere klanten

Een huis met een houten skelet, een afdak in de tuin, een beschutting voor dieren of een carport – wij realiseren uw droomproject. Wij begeleiden u op een gepersonaliseerde manier, zelfs nadat uw project is afgewerkt !

Meer weten

Nieuws