Professionele klanten

Peter Müller levert aan veel ondernemingen, in het bijzonder frames, structuren, skeletten, balken en afscheidingen. Onze prestaties behelzen, onder andere, houtbewerking, de opmaak van plannen, premontage, de verkoop van hout en panelen, leveringen enz. Flexibiliteit, de naleving van deadlines en ons uitgebreide gamma aan diensten zijn slechts enkele troeven !

Waarom werken met Peter Müller ?

Wij streven ernaar duurzame partnerships aan te gaan met ondernemingen en ambachtslui in de sector van de houtbouw. Onze ambitie bestaat erin een wederzijdse vertrouwensband op te bouwen waarmee wij onze gedeelde doelstelling kunnen bereiken: tevreden eindklanten.

 • Gepassioneerde en kundige medewerkers

  Peter Müller kan rekenen op 25 meertalige en gemotiveerde medewerkers. Daar zij echte experten in hun gebied zijn, vervullen zij elke opdracht op een nauwgezette en rigoureuze manier. Zij volgen regelmatig opleidingen, om zo de laatste nieuwe technieken in de houtbouw onder de knie te krijgen.

 • Meer dan 40 jaar ervaring

  Meer dan 40 jaar is onze onderneming al actief in de transformatie van ruw hout. Elk nieuw project kan profijt trekken van deze ervaring. Wij kennen onze stiel en de mogelijkheden van onze infrastructuur door en door. Daarom werken wij proactief en zullen wij niet aarzelen om u voorstellen te doen waarmee u uw project nog beter kunt maken.

 • Onze machines en infrastructuur

  Op meer dan 60.000 m2 beschikt Peter Müller over bijzonder moderne en volledige machines en infrastructuur: autoclaven, droog- en opslagruimtes, enz. Wij beschikken ook over assemblagetafels en een CNC-gestuurde machine van het merk Hundegger. Deze laat ons toe werkzaamheden bijzonder nauwkeurig uit te voeren.

 • Flexibiliteit

  Wij passen ons aan uw werklast aan. Hebt u geen tijd om afmetingen op de werf op te nemen of een 3D-ontwerp te maken? Wij zorgen hiervoor. Wij hebben oor voor uw noden en zoeken altijd naar de oplossing die het best beantwoordt aan uw verwachtingen.

 • Naleving van deadlines en betrouwbaarheid

  Wij weten hoe tijdsdruk op uw dagelijks werk kan wegen. Daarom zullen wij u overtuigen met onze betrouwbaarheid. Samen zullen wij de agenda voor uw project vastleggen. De naleving ervan is volgens ons van het allergrootste belang.

 • Wij zijn proactief

  Wij denken samen met u na! Wij kennen de toevalligheden die zich op een werf kunnen voordoen. Daarom zijn al onze montageplannen afdrukt in A3-formaat en geplastificeerd. Uw houten onderdelen worden genummerd en logisch verpakt, zodat uw werk zo eenvoudig mogelijk wordt gemaakt.