Particuliere klanten

Particuliere klanten
Particuliere klanten

Uw partner voor alle types houtbouw

Huizen met een houten skelet, carports, afdaken of andere constructies in hout – Peter Müller helpt u erbij uw project te realiseren. Of u nu concrete plannen hebt die werden uitgetekend door een architect, een project dat u zelf hebt uitgewerkt dan wel een idee dat u wenst te concretiseren, wij begeleiden u en stellen onze knowhow ter beschikking.

Daar zij over de nodige technische en creatieve vaardigheden beschikken, vinden onze medewerkers samen met u de oplossingen die het best beantwoorden aan de constructie in hout waarvan u droomt. De naleving van de deadlines en het voordien vastgelegde budgettaire kader zijn volgens ons onontbeerlijk.

Ontdek onze producten

Wij staan u altijd met raad en daad bij

Het is immers zo dat wij beginnen met een totaalanalyse van uw projecten en vaak met u van gedachten wisselen over het verwachte resultaat. Wij leggen u onze technische concepten uit en antwoorden duidelijk en eenvoudig op al uw vragen. Eventueel bepalen wij welke punten voor problemen zouden kunnen zorgen en stellen wij u alternatieven voor.

Wij maken de constructie in hout van uw dromen, niet enkel door uw wensen in te willigen, maar ook door de constructie in hout zo performant en bestendig te maken als u terecht wenst.

  • Wij gebruiken enkel grondstoffen van hoge kwaliteit.
  • Wij passen de laatste nieuwe technieken toe op het gebied van houtbouw.
  • Wij stellen hoogespecialiseerde medewerkers tewerk die over de nodige ervaring beschikken en betrouwbaar zijn.

Ontdek onze troeven