Professionnele klanten

Professionnele klanten
Professionnele klanten

Houtbewerking voor derden

Als onderaannemer voor houtbewerking  werkt Peter Müller voor talrijke professionele klanten in de bouwsector. Onze diensten beperken zich evenwel niet tot houtbewerking: gaande van 3D-ontwerpen voor uw project tot leveringen op de werf, via stabiliteitsstudies of impregnaties, staan wij aan uw zijde.

Wij weten hoe belangrijk flexibiliteit is in de ogen van ondernemers. Daarom kunt u onze diensten à la carte kiezen en naargelang uw orderboek. Samen onderzoeken wij uw huidige noden en leggen wij de levertermijnen vast. De naleving van die deadlines maakt werkelijk deel uit van het DNA van onze onderneming.

Onze diensten

Betrouwbaarheid, professionnalisme, kwaliteit

Onze onderneming is al meer dan 4 decennia actief in houtbewerking. Sindsdien hebben wij onze infrastructuur permanent gemoderniseerd en onze dienstverlening verbeterd om op die manier onze doelstelling te bereiken:  klanttevredenheid. Meer dan 300 projecten in hout die elk jaar met succes worden gerealiseerd, vormen het bewijs van onze expertise.

Deze ervaring wordt door onze medewerkers ter beschikking gesteld. Tijdens het hele project adviseren zij u en bepalen zij samen met u welke de meest gepaste oplossing is. Daar wij veel meer zijn dan een gewone onderaannemer voor houtbewerking, wensen wij een duurzaam partnerschap aan te aan dat is gebaseerd op vertrouwen en de kwaliteit van het geleverde werk.

Onze troeven

Ons team van gepassioneerde professionelen staat ter beschikking voor elke vraag of bijkomende inlichting.

Neem nu contact met ons op!